Maklum balas laman web

Membantu kita memperbaiki pengalaman Ctrip anda! Berikan maklum balas anda dan mendapat peluang untuk memenangi C-Money.
Untuk isu mengenai perkhidmatan pelanggan atau tempahan, sila e-mel kami disupport_my@ctrip.com"

Sila nilai laman web kami.
Sila pilih topik maklum balas anda.
1000 baki aksara
Sila beritahu kami apa yang anda fikirkan.
Format emel tidak sah: Sila tulis semula menggunakan format e-mel standard (e.g., name@email.com )

Terima kasih ! Maklum balas anda membantu kami membuat Ctrip lebih baik.

Kembali ke laman utama

Menjimatkan Perjalanan dengan Ctrip

Merancang perjalanan yang sempurna dengan Ctrip, agensi pelancongan atas talian yang terbesar di China. Sama ada anda seorang pelancong, pergi dalam perjalanan perniagaan atau mencari untuk membuka satu akaun perjalanan korporat, Ctrip membantu anda dalam perjalanan dunia dengan penerbangan murah, tempahan hotel diskaun, tiket keretapi China, lawatan dan tawaran pakej percutian melalui perkhidmatan tempahan perjalanan atas talian kami yang mudah.

Mencari tawaran pelancongan global yang hebat atau mendapatkan penjimatan terbesar di perjalanan perniagaan; Ctrip telah anda dilindungi. Sama ada anda ingin melakukan perjalanan di peringkat antarabangsa atau perlu bantuan dengan rancangan perjalanan anda di China, menggunakan laman web kami yang selamat dan bahasa Inggeris yang mudah untuk dinavigasi ia juga disokong oleh perkhidmatan pelanggan 24/7 yang memenangi anugerah. Dengan Ctrip, perkhidmatan pelancongan yang berkualiti dalam bahasa Inggeris, dan juga Mandarin, Kantonis, Jepun dan Korea, dengan hanya satu panggilan atau beberapa klik sahaja.

Mudah menyesuaikan Percutian Anda dengan Tawaran Hotel dan Penerbangan yang Hebat

Ia mudah untuk menyesuaikan pengalaman perjalanan anda dengan pilihan penapis carian penerbangan dan hotel kami yang mantap dan alat perjalanan Ctrip seperti amaran tambang penerbangan kami, kalender pencari tawaran, penerbangan + hotel tawaran, tawaran pendaftar awal dan tawaran pakej percutian murah. Serta memperolehi Mata Ctrip dan C-Money untuk mendapatkan ganjaran perjalanan yang hebat, termasuk penerbangan dan penginapan hotel percuma! Akhir sekali, anda boleh mencari tiket penerbangan murah dan tawaran hotel terbaik dengan destinasi di seluruh dunia pada Ctrip. Dengan Ctrip, dunia hanya beberapa klik sahaja! Dan sistem pembayaran selamat Ctrip yang menghapuskan tekanan daripada perjalanan di China atau di seluruh dunia dengan menyediakan pilihan pembayaran mudah, termasuk kad kredit, kad debit, PayPal, UnionPay pembayaran atas talian dan C-Money.