Laman Utama > Perkara yang Boleh Dilakukan > Perkara yang Boleh Dilakukan di Shanghai > Tiket 1-Hari Shanghai Disneyland (Kanak-kanak)

Tiket 1-Hari Shanghai Disneyland (Kanak-kanak)

N/A

Ticket & Admission

Setiap hari

Shanghai

Shanghai Disneyland

Dengan pembukaan Shanghai Disneyland pada bulan Jun 2016, jemputan akan dikeluarkan kepada rakyat China dan tetamu dari semua generasi: "Ignite the Magical Dream within Your Heart." Para tetamu akan mendapati Shanghai Disneyland dengan kemudahan rekreasi yang penuh dengan kreativiti, penemuan dan keseronokan. Anda boleh melawat istana yang tertinggi dan terbesar di mana-mana taman tema Disney - Enchanted Storybook Castle, serta enam kawsan bertemakan inovatif - Mickey Avenue, Gardens of Imagination, Fantasyland, Adventure Isle, Treasure Cove dan Tomorrowland.

Butiran

Shanghai Disney Resort adalah destinasi hiburan keluarga bertaraf dunia dengan pembukaan pada Jun 2016, dibayang dan dicipta terutama bagi penduduk China. Sesuai untuk lawatan berlangsung beberapa hari, resort ini akan merangkumi:
Shanghai Disneyland, sebuah taman tema dengan pengalaman ajaib untuk tetamu dari semua peringkat umur, terdiri daripada enam kawasan bertema: dengan Enchanted Storybook Castle.
Dua hotel kaya bertema, 420 bilik Hotel Shanghai Disneyland B1
Disneytown adalah daerah membeli-belah, tempat makan dan hiburan antarabangsa yang bersebelahan dengan Shanghai Disneyland dan termasuk Teater Besar Walt Disney, rumah kepada penerbitan pertama kali Mandarin Broadway popular Disney THE LION KING.
Wishing Star Park, dengan taman-taman yang indah, laluan berjalan kaki dan tasik berkilauan.

Untuk ke sana:
Alamat: Shanghai Disney Resort, Chuansha New Town, Daerah Baru Pudong, Shanghai
- Dengan kereta api bawah tanah: Shanghai Metro Line 11, Disney Resort Station. Shanghai Disneyland, Disneytown dan Wishing Star Park adalah dalam jarak berjalan kaki dari stesen metro.
- Dengan bas atau teksi: Ambil teksi atau bas tempatan yang akan menurunkan anda di pusat pengangkutan yang terletak di tengah-tengah Disney Resort. Dari sana anda boleh berjalan kaki ke Shanghai Disneyland, Disneytown dan Wishing Star Park, atau mengambil bas ulang-alik ke hotel Resort.
- Dengan kereta: Tempat peranginan ini menawarkan banyak tempat letak kereta di mana anda boleh menaiki bas ulang-alik atau berjalan dengan pantas ke taman tema, Disneytown dan hotel Resort.

Waktu pembukaan:
- 16 Jun 2016: 12:00-22:00
- Jun 2016 hingga Ogos 2016: Isnin hingga Khamis 09:00-21:00, dan Jumaat hingga Ahad 08:00-22:00
- 01-13 September, 2016: Isnin hingga Jumaat dari pukul 10:00 hingga 19:00, dan Sabtu dan Ahad 09:00-21:00
- Tarikh permintaan tinggi: cuti yang ditetapkan, hujung minggu, cuti musim panas (Julai & Ogos)

Harga Termasuk dan Tidak termasuk

Apa yang termasuk?

Tiket 1Hari Kanakkanak Shanghai Disneyland

Apa yang tidak termasuk?

Semua item tidak disenaraikan dalam "Harga termasuk" seksyen

Nota Penting

1.Nombor pasport dan nama (Nama akhir/Nama pertama Nama Kedua, cth: Obama/Barack Hussein) sekurang-kurangnya seorang tetamu perlu diberikan dalam seksyen "permintaan khas" ketika membuat tempahan dalam talian. Nombor pasport dan nama-nama tidak boleh diubah suai sebaik sahaja pesanan itu dikemukakan. Ctrip tidak akan membayar balik apa-apa kerugian yang disebabkan oleh maklumat yang tidak betul atau hilang.

2.Tidak boleh dipindah milik. Tidak akan dibayar balik. Tidak sah jika diubah. Tiket tidak sah untuk acara-acara khas yang memerlukan bayaran masuk yang berasingan.

3.Sila pastikan butiran dimasukkan dengan betul, terutamanya bagi tetamu pertama (dan tetamu kedua untuk kumpulan 6 orang atau lebih), kerana tiket akan ditempah di bawah pasport mereka. Jika maklumat ini tidak betul semua tetamu ditempah di bawah pasport itu tidak akan dapat menebus tiket mereka.

4.Bukti pengenalan dan kelayakan (cth. pasport) hendaklah dikemukakan semasa kemasukan untuk menebus tiket anda. Tiket mesti digunakan oleh orang yang sama dalam tempoh yang disahkan. Sila tunjukkan tiket untuk masuk semula ke taman pada hari yang sama. Pemegang Pasport mesti orang yang sama yang memberikan maklumat pasport mereka secara dalam talian semasa membuat tempahan dan harus memasuki taman bersama-sama dengan tetamu pada tempahan yang sama. Tiket adalah terhad kepada lima sehari bagi setiap pemegang pasport.

5.Hanya pembayaran kad kredit akan diterima. Jika pembayaran kad kredit gagal, tempahan anda secara automatik akan dibatalkan. Untuk memproses bayaran anda dengan lancar, kami amat mengesyorkan anda memaklumkan kepada bank kad kredit anda mengenai transaksi ini terlebih dahulu.

6.Tiket mesti ditempah 2 hari sebelum perjalanan anda ke Disneyland. Urus niaga akan diproses sebaik sahaja anda telah melengkapkan tempahan anda dan kami akan menghubungi anda dalam masa 2 hari. Jika tempahan anda berjaya, kami akan menghantar e-mel pengesahan kepada anda. Jika tempahan anda tidak berjaya, kami akan membayar balik sepenuhnya. Sebanyak 5 tiket sekali setiap tempahan . Jangan melebihi maksima ini, jika tidak tempahan akan dibatalkan.

7.Kemasukan standard: ketinggian 1.4 m atau lebih tinggi, di bawah umur 65 tahun. Tiket senior tidak tersedia di laman web kami. Kemasukan kanak-kanak: ketinggian antara 1.0 m dan 1.4 m. Tiket kanak-kanak hanya boleh dibeli oleh tetamu dewasa berumur 16 tahun atau lebih; pemegang tiket kanak-kanak mesti ditemani oleh orang dewasa untuk memasuki taman. Sila membayar sebarang perbezaan pada harga di Disney Resort jika anda menempah jenis tiket ini dengan tidak sengaja. Bayi dan kanak-kanak yang lebih rendah daripada 1.0 m boleh memasuki taman secara percuma.

8.Maklumat yang disediakan oleh Shanghai Disney Resort pada hari terkini harus diamalkan.

Reviews

MYR --jumlah
<>

MAY 2013

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
dariMYR-- - 1 +
dariMYR-- - 0 +

- Kanak-kanak: 2-12 tahun dan lebih rendah daripada 1.2m (3 ft 11 in)

- Setiap kanak-kanak perlu ditemani dengan sekurang-kurangnya 1 orang dewasa.

- Harga untuk produk kumpulan adalah tetap. Untuk produk swasta, semakin besar kumpulan semakin rendah harga untuk setiap orang.