Keretapi Popular

Tawaran Penerbangan Sehala Terbaik

Cari jadual keretapi

Cari

Ulasan Kereta Api

Vera

Pengguna Ctrip

Baru-baru ini saya mengembara dari Shanghai ke Beijing dengan kereta api peluru dengan tiket dibeli melalui Ctrip. Saya membeli tiket kereta api dalam talian dengan kad kredit saya dan mengambil mereka di stesen kereta api. Anda hanya perlu menunjukkan pasport dan baucar kereta api anda kepada kakitangan di stesen keretapi yang diberikan oleh Ctrip dan mereka akan menyerahkan tiket anda. Anda tidak perlu bertutur dalam bahasa Cina. Sebaik sahaja di stesen keretapi terdapat tanda-tanda bahasa Inggeris yang mengcukupi untuk mengetahui di mana untuk pergi, anda hanya perlu mencari pintu yang dicetak pada tiket dan mengimbas tiket untuk memasuki kereta api. Diatas kereta api segala-galanya berjalan dengan lancar. Kerusi adalah selesa, pandangan yang hebat dan terdapat banyak ruangan untuk kaki. Saya pasti boleh mengesyorkan kereta api!

Mengapa Tempah Keretapi Dengan Ctrip?

 • Pakar Perjalanan Asia

  Dipercayai oleh 60,000,000 ahli di seluruh dunia .

 • Tempahan atas talian

  Merancang perjalanan apabila anda mahu, di mana anda mahu.

 • Penghantaran ke rumah

  Tiada lagi beratur panjang di stesen keretapi!

 • Senang untuk dipakai

  Cari Jadual dan menempah tiket dalam bahasa anda.

Rating: 3.5 / 5 112
Plan your trip

Tempah tiket Keretapi atas talian Cepat & Mudah dengan Ctrip

Merancang untuk melancong dengan keretapi di China? Ctrip akan membantu anda menempah tiket keretapi China atas talian dengan cepat dan mudah! Tiada lagi beratur di stesen keretapi; kini anda boleh mencari jadual keretapi dan membeli tiket keretapi murah bagi mana-mana laluan keretapi berkelajuan tinggi di China atas talian melalui laman web kami dalam bahasa Inggeris, Perancis, Jerman, Indonesia, Jepun, Korea, Malaysia, Rusia, Sepanyol atau Thailand serta bahasa Cina dipermudah atau tradisional. Pangkalan data kami adalah dihubungkan dengan pusat maklumat keretapi berkelajuan tinggi rasmi China, jadi anda boleh yakin anda melihat jadual keretapi terkini dan harga rasmi untuk semua laluan keretapi di China. Kami membuat tempahan tiket keretapi China dengan mudah dengan sistem tempahan atas talian kami yang mudah. Tiket keretapi berkelajuan tinggi China anda boleh diambil di mana-mana stesen di Tanah Besar China atau dihantarkan ke alamat pilihan anda di bandar-bandar di seluruh China.

Perjalanan murah dengan Keretapi Berkelajuan Tinggi China : Selamat, Mudah dan Selesa

Jika anda sedang mencari untuk perjalanan murah di China, keretapi berkelajuan tinggi China adalah caranya. Sistem keretapi berkelajuan tinggi China menghubungkan lebih daripada 300 bandar di seluruh China, termasuk Beijing, Shanghai dan Guangzhou. Lebih 16,000 km (9940 batu) panjang, China mempunyai rangkaian keretapi berkelajuan tinggi yang terbesar di dunia. Dengan kelajuan sehingga 300 km / h (186 mph), perjalanan keretapi di China adalah pilihan yang cepat, mudah, murah dan selesa. Menempah tiket keretapi peluru China anda sekarang! Tiket keretapi D dan tiket keretapi G yang berkelajuan tinggi boleh ditempah sekurang-kurangnya 35 minit sebelum berlepas dan tidak lebih dari 60 hari sebelum berlepas.